Șapte alternative de portal pentru a câștiga clienți

Postat de Echipa Prospero | 21 Iunie, 2024 | Afaceri, propuneri
Șapte alternative de portal pentru a câștiga clienți

In cautare de propunere de afaceri instrumente este dificil. Există multe opțiuni online și fiecare dintre ele oferă beneficii diferite. Nu le poți folosi pe toate. Portal, de exemplu, este adesea o alegere bună pentru job, dar nu este singura.  

Dacă ești în căutarea unei alternative de portal pentru a câștiga clienți, suntem aici pentru tine. Aflați în acest articol pentru a cunoaște șapte alternative diferite de portal disponibile online. Toate sunt platforme excelente, așa că nu ezitați să încercați oricare dintre ele. 

Îți place să citești acest tip de postare pe blog? Veți găsi mai multe pe site-ul nostru. 

De ce ar trebui să iau în considerare alternative la Portal? 

Înainte de a ajunge la toate alternativele de portal pe care le vom analiza pe această pagină, trebuie mai întâi să înțelegem de ce trecerea la o altă platformă este o idee bună. Adevărul este că a face asta aduce multe beneficii la masă.

Potrivit WebinarCare, echipele care utilizează software de management profesional au o rată de câștig de propunere de 45%. Cu toate acestea, trebuie să utilizați unul care vă oferă ceea ce căutați.  

Ai nevoie de o platformă care să ofere tot ce ai nevoie pentru a lucra. Vorbim despre analize, propuneri de afaceri, șabloane de propuneri, si altii. Portal este un software decent, dar îi lipsesc multe caracteristici pe care le au alte instrumente. 

Propunerea de portal

Prețul este adesea unul dintre motivele pentru care oamenii trec la alternativele Portal. Nu este revoltător de scump, dar există mai multe opțiuni rentabile online. Marile întreprinderi nu se vor chinui atât de mult să plătească pentru taxele lunare ale acestui software, dar startup-urile ar putea face. 

În afară de toate acestea, Portalul nu este la fel de popular ca alte opțiuni de management al afacerilor online. Deși acest lucru nu trebuie să fie o problemă, oamenii preferă adesea să încerce platformele mainstream. 

Care sunt primele șapte alternative de portal? 

După cum am menționat anterior, suntem aici pentru a revizui cele mai bune șapte alternative de portal disponibile astăzi. Veți vedea opțiuni cu o gamă largă de caracteristici și prețuri. Alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. 

#1 Prospero 

Software-ul de scriere a propunerii Prospero Alternativa portalului

Prospero este primul software de propunere pe această pagină și cel mai bun în general. Primul lucru de știut despre această platformă este că este bazată pe cloud. Se concentrează pe crearea, trimiterea și urmărirea mai rapidă a progresului propunerilor dvs.

Cu Prospero poți încheia oferte de trei ori mai repede atunci când îl folosești. Procesul de creare a unei propuneri cu Prospero este simplu. 

În primul rând, alegeți un șablon de pe platformă. Are peste 100 de opțiuni disponibile și chiar include conținut gata făcut. După ce trimiteți o propunere, puteți verifica de câte ori a deschis-o clientul dvs., cât timp a petrecut-o citind și multe altele. 

Utilizarea Prospero este simplă. Nu trebuie să fii un expert pentru a face asta. Instrumentul de editare drag-and-drop al platformei vă permite să faceți propuneri creative și frumoase în câteva minute. Puteți schimba marca, culorile și siglele companiei dvs. cu acest software. 

Prospero vă trimite notificări prin e-mail pentru a vă anunța când clientul deschide propunerea. Dacă nu vrei să dureze mult, poți chiar să trimiți propuneri cu o dată de expirare. 

Toată ideea utilizării acestui software este să vă impresionați clientul cu propunerile dumneavoastră. Prospero vă permite să adăugați casete de selectare pentru reduceri și utilizare semnături electronice în contractele dvs. 

Verificarea recenziilor online vă spune ce cred utilizatorii despre un produs sau software. Recenziile lui Prospero sunt în general pozitive. Utilizatorii îi acordă adesea un cinci din cinci sau cel puțin mai mult de un patru. Le place cel mai mult simplitatea interfeței și caracteristica de analiză. 

Acest software de scriere a propunerii este accesibil în comparație cu altele. Prețul depinde de numărul de oameni din echipa ta. 10 USD/lună este cel mai accesibil. Cu toate acestea, poate fi de 240 USD/lună dacă aveți 24 de persoane care lucrează cu dvs. 

Prospero oferă prețuri personalizate pentru echipe mai mari. Dacă sunteți interesat de acest lucru, contactați echipa sa de asistență.

# 2 Propune  

Propune este pe locul doi în această listă. Similar cu alte opțiuni, vă permite să faceți, să urmăriți și să semnați propuneri pentru a vă ajuta să câștigați clienți. Cu toate acestea, acest software se concentrează pe a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie despre progresul cotației dvs. 

Propune alternativă Portal

Cu Proposify, aveți acces la automatizarea documentelor, integrarea cu alte instrumente CRM, diferite șabloane, analize și rapoarte de date. Are recenzii bune online. Oamenii adoră integrările și funcțiile de automatizare ale acestuia. 

Toate planurile de prețuri oferite de această companie vă oferă un număr decent de șabloane de propuneri de afaceri. Verifică-i:

 • pachet de bază – 35 USD/lună
 • Echipa PGC – 49 USD/lună
 • Afaceri – 65 USD/lună

# 3 Propuneri mai bune 

Dacă sunteți în căutarea unui software care să răspundă nevoilor de bază ale propunerilor de afaceri, vă recomandăm Better Proposals. Se concentrează pe simplitate, ceea ce îl face excelent pentru începătorii în marketingul și vânzările online.  

Deoarece scopul acestei companii este de a menține lucrurile simple, procesul de a face o propunere este simplu. Utilizează un instrument de editare prin glisare și plasare și multe șabloane. 

Instrumentul de editare vă permite, de asemenea, să previzualizați documentul în timp real, astfel încât să știți ce va vedea clientul dvs. când i-l trimiteți. Acest software păstrează o evidență a datei și orei fiecărei semnături, adresa IP a semnatarului și adresa de e-mail a acestuia.

Ceea ce iubește oamenii cel mai mult la Better Proposals este că accelerează procesul de realizare și trimitere a unei propuneri. Folosirea lui economisește mult timp și asta se vede în recenziile sale. Are o medie de patru din cinci pe G2. 

Acestea sunt planurile de prețuri ale Better Proposals:

 • Starter – 19 USD/lună 
 • Premium – 29 USD/lună
 • Afacere – 49/lună 

# 4 PandaDoc  

PandaDoc este una dintre cele mai populare platforme de propuneri online. Chiar și companii de renume, cum ar fi HP Inc., îl susțin. 

Ceea ce face ca PandaDoc să fie diferit de alții este că poți face mai multe lucruri cu el decât să trimiți propuneri. Puteți, desigur, să utilizați șabloane prefabricate și să le personalizați. 

Integrările sale CRM facilitează procesul de scriere a unui contract. În plus, PandaDoc permite clienților tăi să plătească prin diferite metode online atunci când semnează documentul.  

Ca software de propunere, PandaDoc este excelent. Puteți vedea asta în toate recenziile pozitive pe care le are online. 

Acestea sunt planurile de prețuri PandaDoc: 

 • Essentials – 19 USD/lună
 • Afaceri – 49 USD/lună
 • Afacere - Personalizat 

# 5 Qwilr  

Persoanele care încearcă să încheie oferte mai rapid și să obțină date despre cumpărători ar trebui să încerce Qwilr. Acest software iese în evidență față de multe altele de pe piață datorită propunerilor și cotațiilor sale interactive. 

Când îl utilizați, puteți trimite clienților propuneri și cotații interactive. Aceștia pot semna documentul cu semnături electronice și pot plăti pentru serviciile dvs. direct. După ce se întâmplă acest lucru, puteți urmări progresul propunerii dvs. și puteți vedea informații valoroase despre utilizatori. 

Cea mai tare caracteristică oferită de acest software este că puteți face propuneri, cotații și contracte cu AI. Asta face ca întregul proces să fie și mai rapid. 

Qwilr are unele dintre cele mai bune recenzii dintre opțiunile de pe listă. Oamenii îl iubesc datorită cât de moderne sunt caracteristicile sale și cât de ușor este să le folosești. 

Mai jos, puteți vedea planurile de preț pe care Qwilr le oferă:

 • Afaceri – 39 USD/lună
 • Afacere – 59 USD/lună
Software-ul de propunere Qwilr Alternativ portal

# 6 Loopio

Loopio își propune să aibă controlul complet asupra sistemului dvs. de răspuns. Ideea de a-l folosi este de a reduce rata de răspuns și de a câștiga mai mulți clienți. Puteți utiliza răspunsurile RFP și conținutul acestuia pentru a economisi timp. 

Caracteristicile cheie ale acestei platforme sunt traducătorul său AI, stocarea atașamentelor, răspunsurile personalizabile și răspunsurile automate. Deși este mai mult un software de management, funcționează pentru propuneri de afaceri. 

Software-ul are recenzii excelente în general. Oamenilor le place în mod special biblioteca de conținut și asistentul RFP. Loopio are planuri diferite, dar prețul depinde de fiecare companie, așa că trebuie să o contactați pentru a obține prețuri specifice. 

Premii alternative ale portalului Loopio

# 7 Cerere de semnare 

Ultima opțiune pe care o vom analiza pe această pagină este SignRequest. În timp ce alte platforme încearcă să acopere alte nevoi cu caracteristicile lor, aceasta se concentrează în principal pe a vă ajuta să faceți propunerea de afaceri perfectă. 

Oferă toate caracteristicile esențiale de care ai avea nevoie într-un software de gestionare a propunerilor. Acestea includ șabloane de propuneri, semnături electronice, integrări și colaborare în echipă. 

Recenziile arată că oamenilor le place SignRequest datorită simplității și accesibilității sale. Iată planurile sale de prețuri:

 • Profesional – 9 €/lună
 • Afaceri – 15 €/lună

Gânduri finale 

Căutarea unei alternative de portal după ce ați folosit platforma vă oferă multe beneficii. Știi deja ce cauți și ce ar putea funcționa cel mai bine pentru compania ta. 

Toate opțiunile analizate pe această pagină sunt excelente. Recomandăm utilizatorilor să încerce Prospero, deoarece este una dintre cele mai accesibile și mai eficiente platforme de gestionare a propunerilor pe care le veți găsi online. 

Veți primi o perioadă de probă de 14 zile dacă vă înscrieți acum, așa că nu ratați ocazia de a câștiga mai mulți clienți. Începeți cu Prospero astăzi.

DESPRE AUTOR

Creați propuneri frumoase cu Prospero. Impresionează-ți clienții și câștigă mai multe proiecte.